Ankara İl Sağlık Müdürümüzden Ziyaret
18 Kasım 2021

Ziyaret18112021.jpg
               İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Zülfikar Akelma, hastanemizi ziyaret ederek, hastane yönetimimizden sunulan hizmetlerin güncel durumu hakkında bilgi aldı. Sağlık çalışanlarımız ile sohbet eden Müdürümüz, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.Ziyareti sırasında tedavi gören hastalar ile de bir araya gelen Müdürümüz, durumları hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Müdürümüz ayrıca, yapımı hızla devam eden Sincan devlet hastanesi ile ağız ve diş sağlığı merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. A. Zülfikar Akelma, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Doç. Dr. Mustafa Sırrı Kotanoğlu, Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Eyüp Sarı, Sağlık Hizmetleri Başkanımız Doç. Dr. Mustafa Alimoğulları, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanımız Doç. Dr. İshak Şan, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Murat Parpucu, Destek Hizmetleri Başkanımız Zübeyir Dedeoğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcımız Uzm. Dr. Hasan Gül, Personel Hizmetleri Başkan Yardımcımız Sedat Şahin ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Haydar Orhan’a değerli ziyaretleri için teşekkür ederiz.

• a55.jpg
  • 11.jpg